fbpx
kondizzotthon logo

Otthon is építhetsz izmos megjelenést?

Nagyon sokan úgy gondolják, hogy az otthoni edzéssel nem lehet elérni sok mindent, limitáltak a lehetőségeik a fejlődésre, csak arra jó, hogy ne sorvadjanak el az izmok.

 

Az igazság az, hogy ez közel sem igaz. Megfelelő eszközökkel, edzéstervvel és odaadással minden sikerülhet helytől függetlenül. Én magam is ismerek több olyan személyt, aki több évnyi edzőtermi edzés után áttértek az otthoni edzésre, csupán a megfelelő eszközökre volt szükségük.

 

Sok kezdő sportoló abban a hitben van, hogy ha elszeretné kezdeni a testedzést, akkor azt csak is konditeremben lehet, csakis gépeken. Éppen ezért sokan bele sem kezdenek a megálmodott alak építésébe.

 

Mindig úgy gondoltam és tapasztaltam, hogy elkezdeni igazán nehéz, és nem folytatni. Ha sikerül megtenned az első lépést, a többi már menni fog.

 

Elkezdeni valamit mindig nehéz főleg, ha a kényelmi zónából kell kilépni hozzá. A szándékot kell mindig szem előtt tartani és azt, hogy mit is fogsz ezáltal elérni.

 

Gondolj csak bele egy napodba. Reggel felkelsz és tudod, hogy el kell menned dolgozni, majd bevásárolni és végül főzni sem ártana. Ez mind sok fizikai aktivitással és küzdelemmel jár, de tudod hogy szükséged van rá. A nap végén, miután végeztél minden napi teendővel, nyugodtan ülsz le a székedbe és gondolsz bele, hogy milyen sikeres is volt ez a mai napod, hiszen mindent megtudtál tenni, amit elterveztél.

 

Hasonlóan működik az edzés: végig kell járnod egy utat, hogy sikerüljön a célod, amit szeretnél elérni. Sok lemondással, néha erőfeszítéssel járhat, de amint eléred a kívánt súlyt vagy formát, akkor boldogan nézhetsz a tükörbe és mondhatod magadnak: megérte a sok erőfeszítés.

 

Nos, ha megvan az elköteleződés, akkor, jöhet a következő lépés, a pontos célok, vágyak meghatározása.

 

Az első kérdés, hogy fogyni vagy izmosodni szeretnél? Ennek tükrében kell egy edzéstervet megalkotni, amelyet követni fogsz és ahhoz eszközt beszerezni.

 

Az eszközök között mindenképpen helyet kell foglalnia különböző méretű súlyzóknak, szőnyegnek és egyéb kiegészítőknek, hogy teljes mértékű lehessen a fejlődésed.

 

Na de miért is van szükség súlyzókra?

 

A válasz igen egyszerű: ssak is a súlyzós edzés fogja meghozni számodra az igazi formát, hiszen a külső terheléssel történő edzés során az ellenállást mindig lehet növelni, míg a saját testsúlyosnál egy bizonyos szintig tudod csak fokozni azt.

 

Megfelelő eszközhasználattal a fejlődésed biztosan gyors és látványos lesz csupán kitartónak kell maradnod. Ebben fogok neked segíteni a Kondizzotthon.hu égisze alatt, heti szinten hozom neked majd a tippeket és gyakorlatokat, hogy semmi se állíthasson meg téged!

 

Ha szándékod komoly, akkor ajánlom, hogy töltsd le ingyenes anyagunkat is, amiben összeszedtem neked a kezdés legfontosabb lépéseit, hogy valóban hatékony legyen az izmaid mielőbbi építése.

Kattints ide!

 

Szólj hozzá!